5 TEMEL UNSURLARı IçIN YANGıN çıKış KAPıSı

5 Temel Unsurları için Yangın çıkış kapısı

5 Temel Unsurları için Yangın çıkış kapısı

Blog Article

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya yakınlarında kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu manzara uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların kenarı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen temellamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Binanın yangın kapısı manyetik tutucu boyutu, yararlanma amacı ve mevzuat gereksinimleri kadar faktörlere bentlı olarak evgin çıkış kapıları sayısı belirlenir.

çatı sakinleri aracılığıyla kolaylıkla teşhisnabilir. Bu sayede afet durumunda insanların paniklemesi engellenir ve mevsuk mekanizmaya yönelmeleri katkısızlanır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı harbi kolaylıkla açılan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın simultane kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir yapıda olan bu makalelar tehlikeli durumların sırat göstericisidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların ve mülklerin eminğini sahip olmak derunin tasarlanmış önemli bir emniyet önlemidir. Yangın bapları, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma olmalarını sağlar ve gayrı alanlarda hasarın azaltılmasına yardımcı evet.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına münasip koca kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this page